Over Connie

…al zit echte schoonheid van binnen. De eerste kans die je hebt om een goede indruk te maken is als mensen jouw persoonlijkheid nog niet kennen. En deze eerste indruk is het eerste wat je achterlaat en bepaalt vaak hoe mensen over je gaan denken.

Door gebruik te maken van de vorm en kleuren in je kleding en make-up, komt je persoonlijkheid krachtiger over. Weten wat je kunt dragen, zorgt voor de juiste kledingaankopen en de juiste keuzes van make-up. Natuurlijk moet het ook aansluiten bij jouw eigen voorkeuren en datgene wat je wilt uitstralen. Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met de mensen om me heen “mooier” te maken. Het begon met het maken van mijn eigen kleding, het volgen van de opleiding Mode en Kleding en het experimenteren met make-up. Van jongs af aan werd mijn mening voor de juiste passende outfit gewaardeerd door familie en vriendinnen.

Perfectie tot in de puntjes....

Alles viel op z’n plaats toen ik een professionele allround visagie opleiding ging doen bij Mieke Petiet. Ik voelde me als een vis in het water! Door mijn nominatie voor de Masterclass Gruppo Select, had ik meteen de smaak te pakken. Na deze opleiding en master te hebben afgerond, volg ik op dit moment de opleiding personal styling en image coaching aan de Angel Fashion Academy. De combinatie van al deze opleidingen en mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven als consultant hebben me gemaakt tot wie ik nu ben.

Een enthousiaste en energieke 40 + vrouw die goed is in het analyseren en updaten van iemands presentatie en uiterlijk, maar altijd in combinatie met persoonlijkheid, wensen en levensstijl. Geen inhoudsloos mooi plaatje, maar een unieke persoonlijke aanpak die resulteert in een stralende vrouw of man met karakter. Niets leukers dan dat!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
MAIL of bel (06) 86 65 20 90.